Administratief medewerker

Standplaats:
Eindhoven
Startdatum:
19.02.2018
Einddatum:
23.07.2018
Uren per week:
32

Administratief medewerker

Jij bent de spin in het web van onze zorgverzekeringsvolmacht, samen met jouw collega’s van Volmachtbeheer zorg jij ervoor dat de polisvoorwaarden op een juiste manier geïnterpreteerd worden en dat alle informatie voorhanden en duidelijk is om onze systemen in te richten. Hiervoor heb je zowel intern contacten met collega’s van diverse afdelingen als extern met de verzekeringsmaatschappijen waarvan wij verzekeringen verkopen.

Voor de afdeling Volmachtbeheer Zorg zoeken we een collega die ons komt versterken tijdens een zwangerschapsverlof.

Vind jij het een uitdaging om uit een grote hoeveelheid informatie snel en helder de relevante dingen naar boven te halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Activiteiten:

 • Je volgt de marktontwikkelingen op het gebied van verzekeringen en verzekeringsproducten, door deze te vergelijken met onze volmachtportefeuille zorg je dat je kansen en risico’s voor IAK/UMG signaleert;
 • Je ontwikkelt en beheert bestaande volmachtproducten, daarvoor houd je goed contact met de risicodragers over de voorwaarden en vergoedingen;
 • Je zorgt dat jaarlijkse wijzigingen van de zorgverzekeringen op de juiste manier in de systemen verwerkt worden;
 • Voor de huidige volmachtproducten zorg je dat de benodigde informatie beschikbaar zijn in de bedrijfsvoering, oftewel in de processen, instructies en systemen. Een van de aandachtsgebieden waarvoor jij als eerste aanspreekpunt opgesteld staat is farmaceutische zorg.
 • Op basis van analyses doe je regelmatig verbetervoorstellen, zo draag je bij aan een optimaal rendement van de producten;

Hoe jouw dag eruit ziet:

Je komt ’s ochtends op kantoor. In de centrale mailboxen die jij met je collega beheert staan diverse mails. Deze mails kunnen afkomstig zijn van collega’s, van andere afdelingen of vanuit risicodragers (verzekeraars) en partijen waaraan wij zaken uitbesteden.

De vragen van je collega’s hebben vaak te maken met declaraties die uitvallen. Aan jou de taak om uit te zoeken waarom ze uitvallen, of dit terecht is en indien nodig vervolgacties uit te zetten. Collega’s kunnen ook bij jou terecht voor allerlei vragen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over (vergoedings)beleid, klachten of het achterhalen van bepaalde (contract)gegevens.  

Contacten met externe partijen zoals risicodragers hebben veelal te maken met wijzigingen in vergoedingsbeleid. Deze beleidswijzigingen moeten vertaald worden naar nieuwe inrichtingsvoorstellen. Hiervoor raadpleeg je allerlei bronnen om de benodigde informatie naar boven te halen. De inrichtingsvoorstellen deel je met je collega’s van Informatiemanagement die deze verder vertalen naar concrete aanpassingen in onze systemen.

Nadat de inrichting is aangepast informeer je je collega’s op andere afdelingen over de wijzigingen.

Naast de dagelijkse lopende vragen ben je ook bezig met de jaarlijkse risicoanalyse. Dit is een controle op de naleving van alle wet en regelgeving en ander beleid om vast te stellen dat wij alle vereisten juist uitvoeren. Vanuit je dagelijks werk signaleer je welke risico’s er zijn en welke gegevens er nodig zijn voor een analyse.

De inventarisatie wordt vastgelegd in een risicoregister en geanalyseerd (in beheer van een collega). Op basis van de uitkomsten van de analyse draag je bij aan het optimaliseren van de systeeminrichting en/of het maken van een instructie voor collega’s om declaraties te kunnen beoordelen.   

Voor bovenstaande activiteiten is kennis van zorgverzekeringen een belangrijke basis. Daarnaast moet je proactief zijn en de organisatie en externe partijen (risicodragers) op een juiste manier bij jouw vraagstukken kunnen betrekken.

Wij vragen:

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo niveau 4 opleiding;
 • Kennis van zorgverzekeringen is een pré;
 • Je hebt een farmaceutische achtergrond (bijvoorbeeld een opleiding als apothekersassistente);
 • Kennis van Open Zorg is een pré;
 • Je bent gewend om te werken met Word en Excel
 • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring;
 • Een greep uit de competenties: je werkt accuraat, je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, je bent analytisch ingesteld en nieuwsgierig, je bent graag resultaatgericht bezig en men omschrijft jou als initiatiefrijk en leergierig.

Wij bieden: 
Voor een periode van 5 maanden bieden wij een functie binnen een team waar je veel vrijheid en afwisseling je taken krijgt. Samen met je collega’s hebben je een duidelijk doel, hier werken jullie hard voor. 

 

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten