Aon

Secretaresse

Standplaats:
Amsterdam/Rotterdam
Startdatum:
26.11.2018
Einddatum:
onbekend
Uren per week:
32

Secretaresse 
 
Is de secretaresse functie jou op het lijf geschreven en zoek jij een nieuwe uitdaging voor 32-40 uur? Dan heeft Aon een interessant functie voor jou!
 
Functie informatie (De functie)
Als secretaresse heb je een afwisselende functie met organisatorische, secretariële en  administratieve verantwoordelijkheden. Je ondersteunt Tinus Krikke, Managing Director Aon Global Client Network Incoming (AGCNI) en Jaap den Breejen, Deputy Managing Director AGCNI. Ook bied je ondersteuning aan Rutger van der Hoeven, Managing Director Commodity Trade, met name voor het inplannen van reizen en agenda beheer en ondersteun je medewerkers van de afdeling. Hierbij wordt een grote mate van zelfstandigheid geboden en gevraagd.
Je werkzaamheden zijn afwisselend en vragen een hoge mate van eigen initiatief, flexibiliteit en verantwoordelijkheid. Je maakt afspraken, beheert de agenda van de managers en bent pro actief in zowel post als mail en ook op acties uit overleggen. Je organiseert en notuleert vergaderingen en bent de trekker bij het organiseren van  bijeenkomsten. Je pakt HR gerelateerde vraagstukken op en werkt, indien die nodig is, samen met de HR afdeling.
De standplaats van deze functie is Amsterdam maar één dag per week zien we je graag op onze vestiging in Rotterdam. De Aon locaties zijn goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.
 
Functie eisen (De functievereisten)
Om goed als secretaresse uit de verf te komen:
 

  • Beschik minimaal over MBO+ werk- en denkniveau, voorkeur gaat uit naar HBO niveau;
  • heb je ruime ervaring met zowel individuele als teamondersteuning;
  • ben je in staat om zeer zelfstandig te werken, goed prioriteiten te stellen en met originele oplossingen te komen;
  • beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend. Je hebt regelmatig contact met Japan en China, daarom is het Engels van groot belang.
  • ben je een gevorderde Word, Excel en PowerPoint gebruiker;

 
Aanbod (Wij bieden)
Als secretaresse krijg je alle vrijheid om je deze functie eigen te maken. Naast een goed salaris ben je een belangrijke schakel in de organisatie. Daarnaast kent Aon goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, studie en persoonlijke ontwikkeling. Werken volgens ‘het nieuwe werken’, dit betekent dat je autonoom werkt, de vrijheid krijgt om je eigen dag in te delen en de mogelijkheid krijgt om vanuit huis te werken en je tijd flexibel in te kunnen delen. Op die manier kun je privé en zakelijk goed met elkaar combineren. 
 
Organisatie- en afdelingsomschrijving (Algemeen) 
Ons Team
De samenstelling van onze afdeling is zeer gevarieerd. Naast de buitendienst collega’s zijn er ook 10 adviseurs ,die werken vanuit de binnendienst met ieder een eigen specialiteit. Onder ons zijn 4 Japanners werkzaam ,die zich volledig richten op advisering van Japanse klanten. Kortom genoeg diversiteit en een internationale werk sfeer.
 
Over Aon
Aon is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. Aon analyseert de personele risico’s en bedrijfsrisico’s, geeft passend risicoadvies, zorgt voor de (financiële) oplossing en staat klanten bij als een incident de bedrijfscontinuïteit bedreigt. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen.
 
Aon heeft in Nederland 15 locaties met 2.600 medewerkers en wereldwijd meer dan 50.000 medewerkers in ruim 120 landen. Ga voor meer informatie naar www.aon.nl.

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten