Aon

Over Aon

Aon Nederland

Aon is wereldwijd toonaangevend op het gebied van risicomanagement, verzekeringsbemiddeling, herverzekering en het bieden van oplossingen in human resources en outsourcing. We hebben een breed werkterrein, maar werken bij alles wat we doen vanuit één centrale gedachte. Vanuit onze visie dat een idee alleen kan worden verwezenlijkt als (dreigende) risico's onder controle zijn. Daarom brengen wij die risico's in kaart, maken deze inzichtelijk en bedenken creatief verantwoorde oplossingen. Zodat ieder risico beheersbaar wordt en de klant zijn ambitie kan waarmaken.

Onze naam

Aon is geen afkorting. Aon is het Keltische woord voor EENHEID. Bij Aon gaan we altijd uit van de kracht van het geheel, want alleen zo kunnen de ambities van onze klanten én medewerkers worden waargemaakt. Met respect voor de zelfstandigheid van een ieder, omdat we weten dat we met z'n allen alleen dan een sterke eenheid kunnen vormen, wanneer we ons als individu vanuit eigen kracht kunnen ontwikkelen.

Over Aon

Aon in Nederland heeft 1.750 medewerkers en maakt onderdeel uit van Aon plc, Londen, Verenigd Koninkrijk. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 65.000 medewerkers. Hiermee is Aon één van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. Aon plc is gespecialiseerd in financiële en (her)verzekeringsdienstverlening en genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE:AON).

Voor meer informatie kan je kijken op www.werkenbijaon.nl.